Spannende wedstrijd JO10-1

Vandaag moesten we aantreden in de schijndelse arena, met een minimale spelers bezetting van 6 spelers 2 interim trainers en 1 toeschouwer. Maar het resultaat was zoals we van onze andere wedstrijden gewend waren uitstekend. We begonnen met Mees in de goal Dean, Tibo in de verdediging en een middenveld van Dylano, Elyun en met Ryan als diepste middenvelder/spits in het midden, en omdat het zo lekker liep hebben we deze opstelling de hele wedstrijd laten staan. We begonnen het eerste kwart een beetje twijfelachtig aan de wedstrijd en het hing er een beetje om wie er het eerste ging scoren, maar gelukkig waren wij het die als eerste het net wisten te vinden, met goed verzorgd spel wisten we binnen 3 kwarten uit te lopen naar een ruime 8-1 voorsprong. Bijna elke goal die wij maakten was een nette aanval die van achter uit opgebouwd werd door Mees en de verdediging en via enkele mooie passes naar voren gingen en mooi binnen geschoten werden door het middenveld. De enige gevaarlijke momenten van Schijndel was als de keeper de bal met een trap naar voren schoot En hun twee spitsen er iets van probeerde te maken maar telkens zat onze verdediging prima op te letten en werd vrijwel elke aanval tegen gehouden en omgezet naar een aanval van ons. In het 4e kwart begon het continu aan vallen van ons en het fysieke spel van Schijndel ons een beetje op te breken en vielen we een beetje terug in het oude spel we gingen minder over spelen en waren minder fel op de bal. Dat resulteerde in een paar goals van ons maar ook in een paar goals van Schijndel. Maar met een eindstand van 3-11 waren we uiterst tevreden. Wederom een hele nette overwinning van onze jongens