Spannende wedstrijd tegen SCG.

We begonnen goed tegen SCG.
We zaten snel in het spel. Toen kreeg Stan de ruimte en ramde hem op de lat en de bal kwam terug en Sten schoot hem daarna in. Daarna kwamen we snel op 0-2 Deen probeerde het een keer met links en ging er mooi in. Toen lieten we het een beetje uit handen vallen en maakten hun 2 doelpunten. 2-2 dus. Rust.

Het tweede kwart was het gelijk op en werd er niet gescoord. Het derde kwart gebeurt er genoeg maar weer niet gescoord dus alles moest in het vierde kwart gebeuren. Vierde kwart: het was heel spannend, uit klungeligheid werd het 3-2 voor de tegenstander. Nu moesten we snel zijn want we hadden nog maar vijf minuten. Boaz kreeg ruimte en schoot een keer. De keeper hield hem tegen maar hij had hem niet in zijn handen en toen tikte Shurdion hem binnen. Einde.

Auteur: Boaz Ophof