Stoomtrein dendert door in de beker

Stoomtrein jo12-2 dendert door in de beker

Vandaag voorlopig de laatste bekerwedstrijd thuis tegen scg onder het genot van de nazomer en een bakkie koffie.Even warmdraaien waarna de scheids fluit voor het begin. Odc zet meteen druk en binnen het minuut zet Niels odc op voorsprong. Na de aftrap laat scg zich terugzakken en daar profiteerde odc opnieuw van want het is jens die de 2-0 binnenschuift. Opnieuw lijkt dit een makkelijke wedstrijd te worden want een par minuten later is het jean die de 3-0 maakt.Nog voordat het eerste kwartier klaar is maakt met een goeie actie Caelen de 4-0. Na een korte pauze en een omzetting gaat odc verder voor wat het lijkt. Echter vinden ze elkaar niet zo makkelijk als in het eerste kwart. Met wat roepen van de trainers wordt duidelijk gemaakt wat ze moeten doen. Positiespel en tikken. Dit lijkt te helpen want in het 2de kwart wordt nog 3x gescoord.Doelpunten worden gemaakt door taha, jaydion en Caelen. Zo staat het na de eerste helft 7-0 en lijkt het echt wel beslist.Een welkome pauze om even op adem te komen en wat te drinken. In het derde kwart draait odc weer op volle toeren en met doelpunten van taha, Ryan, jaydion en Caelen staat het na 45 minuten spelen inmiddels 11-0. Een kleine pauze waarna het laatste kwart gespeeld kan gaan worden. Binnen een paar minuten zijn het Niels en jaydion die de score naar 13-0 brengen. Een nieuwe aanval van odc naar voor waarna de keeper de bal tegen houd en zorgt dat het niet erger wordt. Even later loopt een trainer van de tegenstander het veld op en zegt tegen de scheidsrechter dat het genoeg is en maar af moet fluiten. De scheids geeft hier gehoor aan en zo eindigt de wedstrijd sneller dan verwacht maar wel in een ruime verdiende overwinning voor odc.

Auteur: Emiel