Strijdend ten onder

WODAN is de oppergod van de Germaanse goden in de Germaanse mythologie. Het jeugdige talentvolle JO11-1 van de gelijknamige club leek hulp van deze oppergod te hebben gekregen. Uiterst effectief versloegen zij, enigszins geflatteerd de JO11-1 van ODC met 9-1.


Terwijl de ouders/supporters plaatsnamen op de hoge tribune van het het prachtige clubgebouw van de fusieclub WODAN, begonnen de talenten op het veld aan de wedstrijd. Al snel bleek dat ODC een zware ochtend zou krijgen. WODAN, nog ongeslagen in de competitie en twee jaar geleden nog winnaar van de KNVB-beker, stond positioneel zeer goed en de individuele kwaliteiten kwamen al snel tot uitdrukking in doelpunten.
ODC streed voor wat het waard was, deed haar uiterste best, maar de blauw-zwarte brigade uit Eindhoven was gewoonweg veel effectiever en sterker. De 4-1 ruststand was geen verrassing en dat terwijl ODC toch zeker niet slecht speelde. Invaller Siemen Bevers van JO11-2 liet zien prima mee te kunnen draaien in dit team. Jurgen deed qua reddingen niet onder voor Kenneth Vermeer. Maar waar Vermeer daardoor afgelopen donderdag de overwinning binnen sleepte voor zijn club Feyenoord, daar lukte dit voor ODC niet. Qua veldspel en balbezit was de wedstrijd gelijkwaardig te noemen, maar WODAN was een stuk effectiever in het benutten van kansen. Nassim scoorde de 4-1. In de tweede helft bleef ODC lange tijd overeind om vervolgens in het slot van de wedstrijd toch nog geflatteerd op te lopen tegen een 9-1 nederlaag tegen de trotse mede-lijstaanvoerder in de competitie.
Dat de jeugdige scheidsrechter, die overigens prima floot in de sportieve pot, uitgebreid mee juichte bij de negende goal van WODAN was op zich opmerkelijk te noemen. Maar in het kader van de Week van de Scheidsrechter zien we dit maar door de vingers #scheidsbedankt.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen mede-koploper Woenselse Boys, aftrap op Sportpark Wagenaars om 10:15 uur.
Komt u ze ook aanmoedigen?!20191005 102330

Auteur: Arien