Teamindeling jeugd

Beste voetbalvrienden,

Zo vlak voor de vakantie is het ook het moment om de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2020-2021 bekend te maken.

In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt om voor dit nieuwe seizoen tot een goede teamindeling te komen. Het was zoals ieder jaar weer een hele puzzel, en de perikelen rondom Corona hebben dit zeker niet makkelijker gemaakt. We hebben daarom het gebruikelijke proces voor de indeling ook iets moeten aanpassen omdat we vanaf de maand maart geen wedstrijden meer konden voetballen en we eigenlijk vanaf juni pas weer echt konden trainen.

Ondanks dit alles hebben we een afgewogen indeling kunnen maken. Bij de indeling hebben we meer dan gebruikelijk geleund op de input van trainers, algemeen coördinatoren en technisch coördinatoren om het beste beeld te kunnen krijgen van alle spelers. Daarnaast hebben Susan van Erp en Sandra Schoenmakers weer een enorme berg werk verzet om al deze input te verwerken.

Voor sommige leeftijdscategorieën hebben we nog geen definitieve teams kunnen samenstellen, dit heeft in hoofdzaak te maken met het aantal leden dat we in die categorie hebben, mochten er nog vriendjes of vriendinnetjes zijn die graag willen komen dan zijn die van harte welkom! Ook zijn we nog altijd op zoek naar enthousiaste ouders en leden om een aantal teams in het komende seizoen te kunnen trainen en begeleiden, schroom niet om je bij ons op te geven 😊

Voor alle categorieën geldt dat we in de loop van augustus weer een centrale aftrap willen doen voor de ouders/begeleiders, dit is ons in de afgelopen jaren goed bevallen.

Namens ODC wensen wij iedereen een lekkere vakantie, waar die ook naar toe gaat. Wij zullen vanaf deze week ook even gas terugnemen zodat we in augustus weer volop aan de gang kunnen.

Fijne vakantie!

Bijlage


Auteur: Wedstrijdsecretariaat Jeugd