Tegen klasgenoten

Gedreven als jo11-2 kan spelen, begonnen ze vol goede moed aan de wedstrijd tegen klasgenoten bij Boxtel jo11-2.
Er werd direct veel druk gezet door de tricolores. Mooie acties werden gezien door het Boxtelse publiek.
Met uitspelen en onderlinge overspel kwam er veel druk bij de thuisspelende keeper. Deze wist goede kansen van Tije, Cas of Mels prima te weren. Ook de schoten van Bing en Pleun wist de keeper van Boxtel tegen te houden.
Met gepassioneerde aanmoediging van Huub zag de achterhoede dat de eerste helft de bal grotendeels bij de helft van Boxtel bleef. En als die even kwam, wisten de pijlsnelle Ryan of Cas de bal te verdedigen. Of werd Boxtel gewoon geblokt door Roel, die daarna prima naar voren kon schieten.
Het bleek vooral een uitdaging om de bal in het doel te krijgen. De loopacties leken er goed te zijn, maar met de veelal hogere ballen naar elkaar werd het spel door henzelf uitdagender.
In het laatste kwart voerde Boxtel de druk op.
Finn, Fender en Tije creerden kansen samen voorin. Het afronden leek veel moeilijker vandaag.
Aan de andere kant blokten Pleun en Ryan verschillende aanvallers.
Huub liet prachtige reddingen zien. Bing haalde een bal knap van de achterlijn.
In alle gedrevenheid blokte Roel een bal, die anders de kruising ging raken, met de handen. Alles werd gedaan om een tegendoelpunt te stoppen. De penalty wist Huub te stoppen.
Helaas werd de rebound wel een 1-0.
Het was een flinke klap voor Odc, te zien aan iets minder felheid en meer kritiek op elkaar. Terwijl de klasgenoten voelden dat het misschien nog eens kon..
Nog enkele pogingen bij het doel van Boxtel werden voor ons te goed gekeept, waardoor Odc op 0 bleef.
Een 2e doelpunt van Boxtel vlak voor het einde kon helaas niet voorkomen worden.
Balen natuurlijk, maar het publiek zag vele mooie acties in het keepen, de verdediging en overspelen en aanval.

Met frisse moed en drive, meer positiviteit naar elkaar en strakke ballen over de grond, kan het team volgende week weer laten zien wat zij samen in huis hebben.
Om 8.45u kunnen zij 23 maart tegen Rosmalen ieders positieve aanmoediging gebruiken.