Tijd voor vakantie !!

Beste ODC ers, supporters, sponsoren,

Tijd voor vakantie !!

Nu de laatste bestuursvergadering is afgesloten kunnen we het voetbalseizoen 2022-2023 achter ons laten. Tijd voor vakantie!

Het einde van het seizoen was voor onze senioren selectie elftallen wederom zeer spannend.

Beide elftallen namen deel aan de nacompetitie. Het eerste elftal speelde om degradatie te ontlopen, het tweede elftal juist om te promoveren. Helaas grepen beide elftallen naast de beoogde doelstelling en zodoende eindigde het seizoen in mineur. Noodzakelijk nu voor beide trainers om met hun staf alle neuzen weer de goede richting op te krijgen en het positieve gevoel weer terug te krijgen.

Daartegenover staat een prachtig afsluiting van het seizoen met de organisatie van diverse activiteiten. De biercantus en het 5x5 toernooi in het weekend van 16 en 17 juni was wederom, ook door het prachtige weer, een zeer groot succes. Ook de Ducky dag voor de allerjongsten, het jeugdkamp, de diverse BBQ's, de seizoen afsluiting van het G-team met het kampioenschap en niet te vergeten het 60 jarig jubileum van de afdeling veteranen laten zien dat het met de saamhorigheid binnen onze club wel goed zit.

Een groot compliment en een hele grote dankjewel aan alle organisatoren !!

Voor nu gaan we even afstand nemen van het voetbal. Lekker vakantie vieren, luieren en genieten van alle andere mooie dingen naast het voetbal om ons weer op te kunnen laden voor nieuwe uitdagingen. Zowel sportief als bestuurlijk!

Namens het dagelijkse bestuur wens ik iedereen een hele mooie, zonnige zomervakantie.




Auteur: Walter van der Linden