Van de voorzitter

Beste ODC leden, ouders, supporters,

Helaas is door het Corona virus het voetbalseizoen anders gelopen dan dat we vooraf bedacht hadden en hebben we vanaf maart niet meer in competitieverband kunnen voetballen of van voetbal kijken kunnen genieten.

Gelukkig hebben we dankzij de versoepelingen van de afgelopen maanden, rekening houdend met de nodige protocollen en dankzij de inzet van vele vrijwilligers langzaam weer de trainingen kunnen hervatten en kunnen we voor sommige jeugdelftallen het seizoen zelfs afsluiten met nog een wedstrijdje. Complimenten en dank aan alle vrijwilligers, maar ook aan alle trainers, spelers en spelertjes die zich uitstekend aan de richtlijnen hebben gehouden.

De kans dat het seizoen voor het amateur voetbal in het derde weekend van september begint komt dichtbij. We gaan er voor nu dus ook vanuit dat we medio augustus weer kunnen gaan trainen en in september de competities kunnen hervatten. We zullen echter nog steeds voorzichtig moeten zijn en ons moeten houden aan de voorwaarden en protocollen. De voorbereidingen om alles goed te organiseren naar het nieuwe seizoen zijn achter de schermen al in volle gang.

Vanaf vandaag, 1 juli, mogen ook de sportkantines weer open. We gaan ervoor zorgen dat we ook beide kantines goed inrichten naar de aangegeven richtlijnen zodat we op een veilige manier spelers en supporters kunnen ontvangen en het nieuwe seizoen op een mooie manier kunnen openen.

Houd je ondertussen aan de gezondheids- en hygiëne maatregelen, ook op onze sportparken, blijf gezond en houd rekening met elkaar.

Geniet van de welverdiende zomervakantie en tot snel !

Samen staan we sterk: “Wij allen één ODC”.

Walter van der Linden

Voorzitter




Auteur: Walter van der Linden