Van de voorzitter...

Beste ODC-ers, supporters, sponsoren,

Nu de laatste bestuursvergadering is afgesloten kunnen we het voetbalseizoen 2021-2022 achter ons laten.

Gelukkig hebben we het seizoen voetballend af kunnen maken. Daarnaast hebben we ook weer kunnen genieten van het gezellig samenzijn tijdens de vele georganiseerde activiteiten. Hopelijk blijft een nieuwe voetbal loze periode ons komend jaar bespaard.

Het einde van het seizoen was voor onze senioren selectie elftallen nog zeer spannend. De na competitie bleek voor beide elftallen niet te ontlopen. Helaas is het tweede senioren team gedegradeerd uit de hoofdklasse na en pittig seizoen waarin door de spelers veel geleerd is.

Ons vlaggenschip, het eerste elftal, heeft zich na twee zeer spannende maar mooie wedstrijden weten te handhaven in de derde klasse. Chapeau voor deze zeer jonge groep! Daarnaast vielen er natuurlijk ook weer enkele kampioenschappen te vieren.

Prachtig was de afsluiting van het seizoen met de organisatie van diverse activiteiten. De biercantus en het 5x5 toernooi in het weekend van 17 en 18 juni was wederom, ook door het prachtige weer, een zeer groot succes. Ook de Ducky dag voor de allerjongsten, het jeugdkamp, de diverse BBQ's en de seizoen afsluiting van het G-team en de Walking Footballers laten zien dat het met de saamhorigheid binnen onze club wel goed zit.

Fantastisch om te zien en een hele grote dankjewel aan alle organisatoren !!

Voor nu gaan we even afstand nemen van het voetbal. Lekker vakantie vieren, luieren en genieten van alle andere mooie dingen naast het voetbal.

Namens het bestuur wens ik iedereen een hele fijne zomervakantie.
Auteur: Walter van der Linden