Verdriet of niet!

Zaterdag 26 maart 2022 10:15 uur op een zalige zonnige dag moesten we aantreden tegen VOAB M011-1, de nummer 2 van de lijst. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Zou het ons lukken om te winnen en de ranglijst te blijven aanvoeren?

De tegenpartij liet ons hun yell horen: Yell Yell Yell Wij winnen wel, Ook al winnen wij niet, Wij kennen geen verdriet. Op zich een fantastische yell. Het draait immers om het plezier en niet persé om de scores….. maar lieve lezers als we heel eerlijk zijn is winnen toch wel de enige optie JJ

We hebben vandaag drie wissels en een nieuwe aanwinst: Britt. Met onze eigen yell Banaan banaan….. hoor dat u hem kent, zijn ook wij er klaar voor.

VOAB breekt snel uit, maar onze Quinty is allang wakker en vangt de bal behendig op. Nikki blokt met lijf en leden en Anne knalt de bal de ander kant op. Corner VOAB wordt door Laura opgevangen en weg geschopt. Valerie op Manaar met tussenstop op Amber loopt helaas op niets uit. Jasmijn rent wat ze kan, maar loopt zich vast. Corner dan voor ODC, Nikki knalt de bal voor het doel, maar helaas Manaar mist, net naast.

In de rust wordt er gewisseld, Britt en Mirthe komen erin. Wederom wordt er “geflipperd” Nikki op Manaar op Valerie terug naar Nikki terug naar Manaar hoog over. Jasmijn loopt twee mannetjes, pardon twee vrouwtjes, voorbij en springt over een vliegende tackle heen. Britt knalt de bal in een geweldige lijn op Mirthe die de bal doorsluist naar het midden. Daar wordt bal opgevangen door VOAB die de bal met een geweldige knal op de lat schiet. Britt dan nog een keer op Manaar die mist waarna Britt nog een keer probeert de bal te onderscheppen. Wat een aanwinst! Ze blokt zo hard dat ze omvalt, maar heeft wel de bal. En dan valt hij toch de 0-1.

Echter, alles ligt nog open. De teams zijn aan elkaar gewaagd, de 1-1 hangt in de lucht. Althans zo ziet de zijlijn dit. Isa komt erin en neemt de achterhoede over samen met Anne. Manaar vervangt Quinty en zo gaan we er weer tegenaan, maar helaas er zijn geen kansen meer voor ODC. Ze blijven vechten, maar komen er niet goed meer door. VOAB wel, zij blijven gaan. Isa en Anne verdedigen met hand en tand en Manaar keept de sterren van de hemel en houdt menig bal tegen. Op een gegeven moment is een speelster het beu van VOAB en loopt richting het eigen doel. Daar wordt een trainster (?) aan de kant geduwd. Blijft vreemd dat men steeds maar weer staat te schreeuwen naast die goals.

Een hele tros aan Bananen kunnen helaas niet voorkomen dat de eindstand 0-1 blijft.

U mist een aantal namen lieve lezers, is ons bekend. We hebben zoveel meisjes dat we elke week een aantal meisjes vrij geven. Wat een teleurstelling kan veroorzaken, maar onze meiden weten dat ze niet gemist kunnen worden. Iedereen komt aan de beurt, het is niet anders. Wat wel leuk zou zijn, als de wissels wel gewoon komen kijken om hun eigen team aan te moedigen. Ze hoeven niet thuis te blijven, maar zijn van harte welkom. Ze horen er immers bij! Onze Femke is gelukkig ook weer hersteld en kan vanaf volgende week het team weer versterken.

Tot zover lieve lezers op naar volgende week waar om 08:45 uur Zwaluw op het programma staat met nieuwe wissels.
Komt u ook? Zou gezellig zijn.




Auteur: Margharita