Verslagen pupillen van de week Tim en Sven

Tim en Sven zijn in maart pupil van de week geweest en stuurden ons een verslagje toe van hoe ze het vonden:

Verslag van Tim van den Oever, pupil van de week op 10 maart bij de wedstrijd tegen RKKSV

Ik vond het leuk, ook wel een beetje spannend. Na het warmlopen met het team vond ik het niet meer zo spannend. De bal die ik heb gekregen vond ik heel mooi. Van de scheidsrechter mocht ik de toss-munt houden en ik heb gescoord bij de tegenstander.

De wedstrijd was erg leuk om te kijken. Het ODC team had het goed gedaan en met 3-1 gewonnen.

Groetjes van Tim.

Verslag van Sven van Abeelen, pupil van de week op 18 maart bij de wedstrijd tegen BMC

Ik vond het heel erg leuk om pupil van de week te zijn! Toen we aankwamen mocht ik naar de bestuurskamer en kreeg ik een snoepzak en ranja. En ik stond op de voorkant van het wedstijdboekje.

Daarna mocht ik warmlopen met de spelers. Ik vond het wel een beetje spannend omdat ze toch de allerbeste van ODC zijn maar ik raakte er wel aan gewend.

Toen de wedstijd bijna ging beginnen, mocht ik met Ducky en de twee teams (O.D.C en B.M.C) het veld oplopen. Nadat ik het muntje mocht gooien, mocht ik de aftrap doen. Dat was superleuk en ik maakte nog een panna bij de tegenstander en daarna scoorde ik.

Toen kreeg ik van de voorzitter nog een hele grote snoepzak, bonnetjes voor de kantine, een oorkonde en een voetbal en ook nog een medaille. Daarna begin de wedstrijd.

Het was een leuke wedstrijd. Maar op het einde werd het wel spannend. Ik vond het de eerste helft wel beter gaan. Maar op het einde van de eerste helft hadden ze net een goal gemaakt. De tweede helft was minder goed. Toen had B.M.C. meer balbezit en maakte ze veel meer kansen dan ons. Maar gelukkig hebben we gewonnen met 1-0.