Voetballers JO23-1 poseren in Nuenen

De voetballers van JO23-1 hebben deze week - eindelijk - geposeerd voor de teamfotograaf. Dat gebeurde voor aanvang van de uitwedstrijd in en tegen Nuenen, die jammer genoeg nipt met 1-0 verloren ging. Ondanks een veldoverwicht lukte het de tricolores niet de in de eerste helft opgelopen achterstand weg te werken. Tientallen kansen bleven onbenut…

ODC JO23-1 werd in de zomer gevormd en doet mee aan een nieuwe zaterdagcompetitie met andere regioteams waarin spelers tot 23 jaar uitkomen. De voetballers nemen het op tegen leeftijdsgenoten van Dommelen, Schijndel, OJC Rosmalen, Mifano (Mierlo), Nuenen en Mariahout. Het team wordt geleid door trainers/coaches René van Esch en Peter Verhoeven; Toine van Haandel is wekelijks actief als assistent-grensrechter.

Op de teamfoto staan van links naar rechts René van Esch, Wesley Leenders, Tom Cleutjens, Milan van Haandel, Thijs van der Linden, Hugo van Lier, Mink Breuer, Daan Timmermans, Ties Kuijpers, Peter Verhoeven en Toine van Haandel.

Op de voorgrond zitten van links naar rechts Stef Peijnenburg, Tim Lutters, Douwe van Dreumel, Maarten Dikmans, Teun Doggen, Xavi den Ouden, Stijn Romme en Marciano de Wolde. Op de foto ontbreken Rowen Looijaard (blessure) en Sander Valks, Fatih Tas en Fikret Alp Gedik (afwezig). ODC JO23 komt uit in de eerste klasse 7. (Tekst en foto: Marc Cleutjens).



O23 1

Auteur: "Mister Perfect"