We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

Zoals iedereen ongetwijfeld heeft gehoord mogen we weer beginnen met voetballen! In principe zonder restricties voor de jeugd van 12 jaar en jonger, en met restricties voor de jeugd ouder dan 12 jaar. Vanaf aanstaande woensdag 29 april gaan we daarom gelukkig ook weer starten met trainen. We beginnen daarbij met de teams tot en met O12. In de komende dagen proberen we daarnaast om alles te kunnen voorbereiden zodat we de jeugd in de teams O13 tm O19 ook weer kunnen laten starten. Houd hiervoor de site in de gaten voor aanvullende informatie.

Om te kunnen beginnen maken we wel een aantal hele duidelijke afspraken.

  1. Trainingen starten op de voor het team gebruikelijke tijden.
  2. In principe wordt twee keer per week getraind. Teams O8 en O9 trainen voorlopig één keer per week.
  3. Het terrein is slechts toegankelijk voor de spelers en trainers van de teams.
  4. Ouders mogen hun kind slechts afzetten en ophalen bij het complex. We doen hierbij met nadruk een beroep op ieders gezond verstand
  5. Vanuit ODC zullen we ervoor zorgen dat alle trainingsmaterialen klaar liggen
  6. De kleedkamers zijn NIET toegankelijk.
  7. Indien een speler of trainer last heeft van verkoudheids- of griepklachten, is deze niet welkom op de training.

We denken dat we met de beperkende maatregelen die genomen zijn in ieder geval alle jeugdspelers weer in staat stellen om te starten. We hopen ook dat we op korte termijn met nieuws komen over hoe we de teams ouder dan O12 kunnen laten starten, hou daarvoor deze site nogmaals in de gaten. We benadrukken nogmaals dat we een beroep doen op ieders gezond verstand en we verwachten dan ook dat iedereen zich aan deze spelregels zal houden.




Auteur: Jeroen Hertog