Werk aan de winkel

Vandaag mocht odc jo13-1 thuis aan de bak tegen Oirschot.Door het uitlopen van de vorige wedstrijd moesten de spelers warm lopen op het grasveld langs de kleedkamers. Niet heel fijn maar het is niet andersDoor de vorige wedstrijd is ook deze pot iets vertraagd maar 6 minuten na de officiële tijd fluit de scheids dan voor het begin.Odc zet gelijk druk en gaan vol voor de bal. Oirschot is overrompeld door dit spel en weten er eigenlijk geen raad mee. Na 5 minuten komt er vanuit de zijkant een voorzet die gelijk op de pantoffel wordt genomen maar helaas over gaat. Een mooie kans maar helaas geen goal. Het vrije voetbal wat odc laat zien op de training komt mooi tot uiting. Na een kwartier voetballen komt de bal achterin bij odc en door een communicatie probleem kan Oirschot er tussendoor komen en de bal als een rolletje intikken en zo staat eigenlijk tegen de verhouding in odc op 0-1 achterstand. Een ongelukkig doelpunt maar dat kan gebeuren. Na de goal zakt odc wat in en wordt het een gelijkwaardig spel. Helaas voor odc valt voor rust de 0-2 en gaan de kopjes hangen. Niet veel later fluit de scheids voor de rust en is het tijd voor de ranja. Een paar wissels worden doorgevoerd en na een kleine 10 minuten is het tijd voor de 2de helft. Na 5 minuten is echter te zien dat odc de klap niet te boven is gekomen. De trainers zijn in druk overleg wat te doen. Wie kan op welke positie nog meer uit de weg? Een druk geschuif op papier levert soms rare en verassende dingen op. Het is even zoals het is nu zodat wel iedereen kan spelen. Dit betekent dat sommige spelers even op een iets andere positie komen en dat is te merken. Tijdens het spel lijkt het voor sommige lastig om hun plek te bewaken met als gevolg dat er veel vrije ruimte ontstaat. Ook het conditionele speelt mee en dan loop je achter de feiten aan. In de 2de helft lijkt het dan ook een ongeorganiseerde janboel en vallen daardoor zelfs de 0-3 en 0-4 binnen. Na 60min voetbal is het gedaan en worden sommige dingen duidelijker. Waar wordt een speler niet gelukkig van om te spelen qua positie. Conditioneel moet er voor sommige nog veel veranderen en inzicht en beleving mag er nog wel wat gebeuren. Kortom, werk aan de winkel voor dit elftal met de trainers aan het roer. Genoeg uitdaging om verder aan te bouwen.

5 E0 BAC23 BAF4 4 A17 ACE1 A72 E228 E6 D64

Auteur: Emiel