Wie zet jij op de middenstip?

Wie zet jij op de middenstip?

De zomervakantie zit er bijna op. De kalklijnen zijn getrokken, alle ballen opgepompt. ODC maakt zich op voor een nieuwe voetbaljaargang. En ook onze rubriek ‘Op de middenstip!’ gaat weer van start. Dus ODC’ers: nomineer een vrijwilliger die jij in het zonnetje wilt zetten.

‘Op de middenstip!’ is de populaire vrijwilligersrubriek van ODC waarin tekstschrijvers Linda van de Wiel en Marc Cleutjens clubleden aan het woord laten die zich belangeloos inzetten voor onze vereniging. Sinds de start van de rubriek stonden onder anderen Jan van den Aker, Henri van Esch, de familie Van Erp, de vrijwilligers van het ODC-kamp, de grondleggers van het G-voetbal én alle scheidsrechters op de middenstip.

Nu is het tijd voor een nieuwe serie portretten. De tekstschrijvers zijn er klaar voor. Dus nomineer jouw actieve ODC-vrijwilliger voor ‘Op de middenstip!’. Stuur een e-mail voorzien van contactgegevens naar vrijwilligers@odcvoetbal.nl. De tekstschrijvers nemen vervolgens contact op met deze ‘middenstipper’.Middenstip

Auteur: Marc en Linda