Wijzigingen in het kantinepersoneel

Beste ODC-ers,

Aan het eind van dit seizoen zal er een verandering plaatsvinden binnen ons personeelsbestand van de kantines.

Marlies Hobbelen – de Voogd heeft eerder dit jaar kenbaar gemaakt dat ze haar werkzaamheden als kantinebeheerder van ’t Neije Heike (Sportpark Wagenaars) neer gaat leggen. Op Ducky Dag (1 juli) zal Marlies voor het laatst werkzaam zijn voor ODC. Wij willen Marlies via deze weg hartelijk bedanken voor de afgelopen twee seizoenen. In het bijzonder willen we haar bedanken voor haar inzet, enthousiasme en betrokkenheid bij het runnen van de kantine.

We hebben Jan van de Wiel gevonden als opvolger van Marlies. Jan is al jaren een bekend gezicht binnen de club. Als man van Resi, kantinebeheerder van de Boemerang, Sportpark Molenwijk, helpt hij de club al jaren als vrijwilliger binnen de kantine. Deze rol als vrijwilliger wordt nu dus uitgebreid tot een dienstverband. Wij zijn ontzettend blij dat we het team weer compleet hebben en dat Jan en Resi zich gezamenlijk willen inzetten voor onze mooie club. Jan gaat zich met name ontfermen over ’t Neije Heike. Resi blijft de Boemerang beheren, waarbij Jan haar nog steeds zal ondersteunen. Jan zal dus zichtbaar worden binnen beide kantines. Wij willen Jan en Resi veel succes en bovenal plezier wensen!

PS. Het werken met het leuke team van kantinevrijwilligers was doorslaggevend in de keuze van Jan. Dit leuke team is aardig compleet, maar kan altijd wat extra handjes gebruiken. Met deze extra handjes kunnen we ervoor blijven zorgen dat alle jeugdleden na de wedstrijd van hun AA-tje kunnen genieten, de ouders in de rust kunnen opwarmen met een kop koffie of thee en de senioren van hun welverdiende biertje kunnen drinken na 90 minuten ploeteren op het veld. Meer informatie? Spreek Jan of Resi dan even aan achter de bar!




Auteur: Bestuur ODC