In Memoriam Gabriel Moll van Charante

Donderdag 6 januari bereikte ons het droevige bericht dat speler van het g-team Gabriel Moll van Charante op 46 jarige leeftijd is overleden. Gabriel was een graag geziene gast op de club. Hij was voetballer en vooral ook groot supporter van zijn broer Dick toen die destijds in het eerste elftal van ODC speelde. We zullen hem en zijn gulle lach heel erg gaan missen.
Bestuur ODC


De uitvaart is online te volgen via www.klopperenkramer.nl/gedenkpagina

De g-afdeling heeft zelf een mooi in memoriam geschreven.


Een markante g-voetballer is niet meer

Helaas bereikte ons het trieste bericht dat onze zeer gewaardeerde speler Gabriel Moll van Charante woensdag 5 januari is overleden. Een noodzakelijke operatie, die niet zonder risico’s was, heeft geleid tot zijn plotselinge en zeer verdrietige overlijden.

Gabriel was al ruim 20 jaar lid van ODC en een markante verschijning binnen de g-afdeling. Vanwege zijn enthousiasme en fanatisme bij zijn elftal, zowel binnen als buiten de lijn. De rots in de branding in de achterhoede. Sociaal naar iedereen. Betrokken en altijd in voor een grapje en gezelligheid.

We zullen hem ontzettend gaan missen en we wensen zijn familie en vrienden heel erg veel sterkte toe met dit grote en onwerkelijke verlies.

Afd. G-voetbal ODC
Gabriel Gabriel 2

Auteur: René van Esch